Login
+Follow
Login

Bushcraft inspirerad serie

By iterrangen on 2016.12.07 In Utbildning

bacon

Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu och anledningen är mycket enkel. Jag har inte haft tid att ta mig ut på ett tag och inspirationen har varit som bort blåst.

Tittade lite på Joe Robinet Bushcraft på youtube i helgen och bestämde mig för att skapa en liten serie om hur man kan bygga en mer stationär bivack. Tanken med projektet är att jag under de kommande veckorna ska ha ytterligare ett ställe att ta mig ut till och ladda batterierna och finna inspiration både till bloggen men även till Youtube-kanalen.

niceone_fotor

I övrigt så har jag under de föregående veckorna varit på en föreläsning på Naturkompaniet där Johan från Swett var och föreläste om deras olika rese- event som dom erbjuder. Föreläsningen riktade sig mycket mot Kilimanjaro men även vandringen till Everest BC.

Dessutom passade jag på att besöka EOFT (European Outdoor Film Tour) som visades i Malmö för ett tag sedan. Grymt bra tillställning som bjöd på mycket inspirerande filmer.

För att följa projektet så säkerställ att ni även följer min youtube kanal. För att se 1a delen av serien kan ni klicka HÄR.

0 Responses to "Bushcraft inspirerad serie"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login