Login
+Follow
Login

Att upptäcka nya platser runt hörnet

By iterrangen on 2016.10.22 In Övrigt

coffee

Förra fredagen tog jag och grabben tillfället i akt och gav oss ut i skogen. Jag har ett par ställen som ligger ganska nära vårt hem som vi brukar åka till och bara koppla av. I fredags tänkte vi att vi skulle gå en annan runda för att hitta ett nytt ställe och när vi hade bestämt oss så såg jag något som såg ut att vara skapt av någon person.

Efter lite undersökande så hittade vi en jätte fin plats där någon hade byggt en fast grillplats, vindskydd, nödbivack samt en trädkoja. Snacka om att lillgrabben hamnade i himmeln!

campsite

Jag antar att det är friluftsfrämjandet eller scouterna som brukar vara där men vi hade stället för oss själva. Jag passade på att ta med mitt Hilleberg Akto vilket jag slog upp eftersom grabben fortfarande sover efter lunch. Vi samlade lite ved och startade en brasa för att därefter grilla lite korv. Efter korven var det bara att krypa in i tältet och natta grabben.

Under tiden han sov så passade jag på att fota och utforska omgivningarna runt lägret. Helt fantastiskt ställe vilket vi kommer återvända till inom kort.

Fredagen blev en riktig succé och grabben somnade tidigt på kvällen. Det behöver inte vara så svårt. Packa ryggsäcken och ge er ut!

0 Responses to "Att upptäcka nya platser runt hörnet"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login