Login
+Follow
Login

Ta vara på tiden….

By iterrangen on 2016.09.09 In Övrigt

fjalravenman_fotor

Idag var jag ledig från mitt arbete så då passade jag och lillgrabben på att sticka ut i skogen.

Det jag har märkt de senaste gångerna jag har haft med mig lillgrabben ut är hur mycket han ”snappar” upp under tiden vi är i skogen. Inte nog med att grabben har lärt sig känna igen blåbär utan idag valde han även att gå fram till första bästa björk och plocka näver till pappa.. Ha ha ha! Givetvis gäller det att vara observant då han även valde att plocka svampar jag inte kände igen….


faroson

Det är exakt detta jag har skrivit om tidigare.. Vikten av att ta med sina barn ut i naturen. Det sista jag vill är att min grabb bara ska sitta framför datorn och spela spel, vara helt omedveten om hur man klarar sig i naturen. Vi försöker att komma ut i skogen minst 1 gång i veckan med grabben så att han vänjer sig vid naturen och kan hantera den miljön. Jag tror det är viktigt att man gör detta.

Hemligheten är att få varje besök till ett litet äventyr, på så sätt väcker man intresset och nyfikenheten hos barnen.

froggy_fotor

0 Responses to "Ta vara på tiden…."

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login