Login
+Follow
Login

Semestertider

By iterrangen on 2016.07.04 In Äventyr


Hilleberg Akto

Då började äntligen semestern och vad var mer lämpligt än att gå ut i skogen och tillbringa natten där.

Jag hade från början tänkt filma lite men vädret var ganska dåligt vilket hade resulterat i dåligt ljud och sämre ljusförhållanden. Det blev ett dygn med total avkoppling istället.

Under natten passade jag på att testa tältet jag  har lånat av en kollega. Hilleberg Akto! Jag har tidigare sagt att jag är lite trött på Hilleberg men jag måste ju även erkänna att Aktot är mitt drömtält och det levde upp till alla förväntningar. Fantastiskt bra utrymme inne i tältet, bra absid där packning och diverse utrustning fick plats utan problem. Är det något jag måste anmärka på så är det att jag inte kan ställa ventilationen inifrån samt att det i tälttaket endast finns 3 små hällor att fästa lina och således kunna torka kläder inne i tältet. I övrigt tycker jag att det är ett fantastiskt tält som givetvis kommer följa med till Fulufjället. Jag avser göra en ordentlig sammanfattning längre fram om Hilleberg Akto när jag har fått spendera ett par nätter i tältet.

Ska försöka komma ut en natt i veckan med lillgrabben också!

 

0 Responses to "Semestertider"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login