Login
+Follow
Login

Slutsatser och erfarenheter

By iterrangen on 2016.04.01 In Övrigt

IMG_0977

Jag intalar mig att bland det absolut viktigaste man måste göra i sin roll som utbildare är att dra slutsatser och erfarenheter. Genom att göra detta kommer man alltid att utvecklas. Denna veckan har jag dragit flera slutsatser som kommer bli bra erfarenheter.

Under veckan har jag utbildat i hur man gör upp eld på olika sätt och vad som finns i skogen som kan vara bra bränsle. Vi har diskuterat och renat vatten med hjälp av olika metoder och sedan har vi även gått igenom hur man tar ur fisk och tillagar denna för att ta vara på så mycket energi som möjligt.

I en bristsituation handlar det mycket om att göra av med så lite energi som möjligt. Detta kan vara bland det svåraste att lära ut eftersom elever alltid är ivriga och väldigt engagerade.

IMG_0976

Varje kväll just nu ägnas åt att förbereda inför sommaren och de stora planerna börjar äntligen ta form. Lite längre fram när allt har landat på plats kommer jag givetvis berätta vad dessa planer innebär.

 

0 Responses to "Slutsatser och erfarenheter"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login