Login
+Follow
Login

Äntligen! Ett dygn iTerrängen…

By iterrangen on 2016.03.21 In Äventyr

All utr 1 dygn

Imorgon är det äntligen dags för ytterligare ett dygn i skogen. Denna gången kommer jag vandra en del av Skåneleden och tanken är att jag skall övernatta under tarp.  Jag tar endast med mig 1L vatten då jag avser rena längs vägen när det behövs. Passar även på att inviga den nya kastrullen från Trangia 2,5L (Känns lite stort när jag är ensam, jag vet, men tanken är att ha med den när hela familjen går ut på tur).

Halv Packat 1 Dygn

Det blir dessutom premiär med Fjällräven Kaipak 38L som jag införskaffade i höstas. Jag har använt den tidigare men den har inte använts när jag har varit ute mer än en dag. Packvolymen är förvånansvärt bra som ni kan se utav bilderna. Jag är väldigt nöjd med denna ryggsäck och den kommer bara bli snyggare ju mer sliten den blir. Min avsikt är att under senare delen av våren skriva en ordentlig recension  av Kaipak:en.

FÄRDIGPACKAT

0 Responses to "Äntligen! Ett dygn iTerrängen…"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login