Login
+Follow
Login

Att inspirera den ointresserade.

By iterrangen on 2016.03.13 In Övrigt

Enligt mig finns det fler än ett sätt att lyckas med detta. Framförallt tror jag att det är viktigt att man genomför turen på den andras premisser.

Ett sätt att inspirera på är genom utrustning. Det finns i dagsläget så otroligt mycket bra och häftig utrustning som kan få vilken tur som helst att bli roligare. Idag handlar det inte bara om hur bra utrustningen är utan även
utseendet.

2dygns packning_Fotor

Ta med kameran. Jag har alltid med mig min kamera då naturen 9 g
ånger av 10 bjuder upp till otroligt fina och inspirerade utsikter som givetvis kan förevigas och hängas på väggen där hemma. Många gör som vi här på Outdrr och delar med sig av sina upplevelser i syfte att inspirera andra. Alla typer av sociala medier har stor påverkan på hur man kan bidra och inspirera.

Gör det så bekvämt som möjligt. För många är säkert den förutfattade meningen att utelivet är obekvämt och jobbigt. Detta är givetvis sant om man nu inte försöker göra det bättre för sig. Ta med färska livsmedel och gör en enkel men lyxig middag när ni är ute. Det finns massor med fantastiska recept som är enkla och som är speciellt framtagna med utelivet i åtanke. Givetvis finns det en stor marknad där ute med diverse frystorkad mat, men dessa kommer inte i närheten av den egentillagade maten. Kolla gärna in på  Friluftsmat med Anders Klint här på Outdrr för att få inspiration till god och enkel friluftsmats.

Snogeholmssjön3 2015_Fotor

Nyckeln till framgång är att få personen att bara ta sig ut i terrängen. Under de första gångerna var noga med att kolla vädret (brukar inte vara uppskattat att börja med att vistas i oväder).

 

0 Responses to "Att inspirera den ointresserade."

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login