Login
+Follow
Login

En plats för både sorg och glädje.

By iterrangen on 2016.02.26 In Övrigt

Dalby Stenbrott

 

Dalby Stenbrott är ett naturreservat i de centralare delarna av Skåne. Denna plats är en scen för både tragik och glädje.

Sedan lite mer än ett år tillbaka förknippas antagligen denna plats mest med tragik. Jag vill slå ett slag för dess skönhet och fantastiska miljö.

I stenbrottet kan man under sommarhalvåret (under en månad kanske) bada och njuta tillsammans med familjen eller vänner. Runt stenbrottet löper Skåneleden som bjuder in till fin vandring i både skogs, lantbruks och öppen terräng.

Jag och lillgrabben bestämde oss för att spendera förmiddagen runt stenbrottet där vi skulle fotografera och bara njuta av att vara ute. Fotograferingsmöjligheterna var mycket begränsade då ljusförhållandena var riktigt dåliga. när vi till sist kom tillbaka till parkeringen tittade äntligen solen fram och vi kunde åtminstone ta en hyfsad bild.

Dalby Stenbrott2

0 Responses to "En plats för både sorg och glädje."

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Jag är småbarnsförälder, officer & skogsfantast.
Min fru skulle snarare beskriva mig som en typisk fyrkantig militär med grov prylmani & fäbless för självplågeri.
Jag är utbildad Överlevnadsinstruktör.

I bloggen får du följa med på äventyr till fots & med kanot.
Väder & småbarn är ingen begränsning!

Ni hittar mig även på Instagram: iterrangen
på youtube: iTerrängen
och vimeo: iTerrängen

Ni kan kontakta mig genom iterrangen@gmail.com

Instagram
[instagram-feed]
Senaste inläggen Arkiv Sök
+Follow

Login